MySarah's FotoPage

By: MySarah MaHatHiR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Dec-2008 10:55 Email | Share | | Bookmark
Newest photos from My and Hud

siap2 nk pi jenjalan...
close-up hud
kakak kenekurung dlm cot bed..tp smpat posingg
View all 40 photos...
Assalamualaikum..

Salam Aidil Adha...Lama tak upload..dah dua bulan pun Hud..ni baru buleh install software handphone nih..isk.

alhamdulillah..hud dah nak masuk 2 bulan esok..bersamaan 10 zulhijjah..kakaknya dh nk masuk 2 tahun 9 bulan haa...makin pandai..makin bijak bercakap dan tiru balik apa yg ummi dia ckp..asik terkena balik je ummi..

ummi pun tk lama lg dah abis tempoh honeymoon..akan kembali mengadap skolah yg lama dah tinggai..

kepada yg merindui hud and maisarah..ni ada sikit photos..buat tatapan sume..untuk cik yam ...and angah especially...

hehhee
wassalam


Wednesday, 15-Oct-2008 18:50 Email | Share | | Bookmark
Alhamdulillah...Penantian kini berakhir dengan kegembiraan

Muhammad Salahuddin baru jer memasuki alam Dunia..
sedang lena diulit mimpi indah..
 
View all 19 photos...
Alhamdulillah syukur pada Allah dengan kurniaanNya anak kami selamat dilahirkan dengan keadaan yg sihat...Tanggal 08 Oktober 2008 bersamaan 9 Syawal 1429 telah menjadi saksi kelahirannya dan Muhammad Salahuddin diberi nama..Harapan kami agar anak-anak anugerah dan amanah Allah ini dapat kami jaga dan dididik mengikut saluran agama yg betul bukan mengikut saluran Astro serta dapat memberikan sesuatu kepada Ummah akhir zaman ini...i'Allah...disini kami uploadkan gambar2 yg sempat diambil pada waktu kelahiran dan juga beberapa gambar raya yg tak seberapa...Salam Aildilfitri dari Kami Ucapkan dan Maaf Zahir Batin Dipinta



Friday, 25-Apr-2008 10:02 Email | Share | | Bookmark
ade lagi ni...

 
 
 
View all 45 photos...
salam sejahtera..

ada lg gambo my n family kat austria ni..aritu ummi tak dan nak upload sume..
tgk lagi ye...


Wednesday, 23-Apr-2008 12:47 Email | Share | | Bookmark
kami kembali daaa..

 
 
 
View all 30 photos...
salam semua..
mintak mahap le lama tak upgrade..ummi malehle..nak2 upgrade fp ni...nak2 bila kene dload gambo2 from camera..lg laa..so..sape2 yg rindu mai..sila laaa...

wassalam


Tuesday, 23-Oct-2007 16:20 Email | Share | | Bookmark
Second Raya in Sheffield

gambar sekeluarga di pagi raya..di PMC..lepas solat raya
from another angle
closed-up skit
View all 7 photos...
Assalamualaikum..
Tibalah giliran beraya di sheffield..untuk kali ke 2..tak banyak yg berubah..cuma byk jugak dpt kad raya..hehe..thanks a lot to kak G and enil for the cards...kakak and akak2 ipar pon ade anto..byk jugaklah kali ni..tak ketinggalan anak2 buah di batu pahat..terharu betui bila baca..belum abih baca..dah meraung..kwang2..kena gelak ngan mysarah jaa..

tak banyak gambaq yg diambil masa raya..almaklum..camerawoman...a.k.a. angah dah takdak..hehehee...kureng la sikit gambaq2 glemer..nnt kalau dpt lg gambaq from frens' camera ummi boh lg naa..

baju raya pon made in UK je..boleh tahan mahalnya...tapi dlm mahai2 pon..2 pasang ummimy beli..hehhee....ok lah..nnt smbung lg naaaa...wassalam..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net